11.55 V Brand nou RC30-0196 Baterie Pentru Razer Blade Stealth 2016 v2 i7-7500U RZ09-0239 RZ09-0168 RZ09-01682E22 RZ09-0196 Laptop

  • 238.82lei
( 0 Recenzii ale clienților )

Piese De Laptop

Sku:
  • c22103
Tag-uri:
  • ecran 0168, razer rz09 shell, rz09 0196 fan, cube i7 i16l, vopsea honda rc30, razer baterie rz09 116, microsoft carte i7, lama rz09, rz09 0281 tastatura, autocolant honda rc30
  • Certificare: CE
  • Pachet: Da
  • Compatibil Marca: Razer
  • Tip: Li-ion
  • Numărul De Model: RC30-0196
  • Tensiunea Bateriei: 11.55 V
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FLYORZO

Tip: litiu polimer baterie

b) vă Rugăm să verificați cu obiceiurile din țara/regiunea dvs. pentru a determina cât de mult aceste costuri suplimentare vor fi

a) prețul De mărfuri sau de mărfuri nu include taxe de import, impozite și taxe.Aceste costuri sunt responsabilitatea cumpărătorului.

(5) numărul de încărcare și descărcare a baterie de litiu este, în general, nu mai mult de 1000 de ori, și de fiecare încărcare este redus cu unul.Este recomandat să utilizați o sursă de alimentare externă.Dacă aveți nevoie să conectați și deconectați sursa de alimentare în timpul funcționării, și-a construit-în baterie notebook computer nu este de scos, de viață a bateriei va fi crescut foarte mult, pentru că de fiecare dată externe de alimentare este conectat, bateria este încărcată o singură dată.

(4) cel mai bine este să opriți laptop-ul atunci când încărcare, astfel încât bateria este complet încărcată.Nu deconectați sursa de alimentare în timp ce de încărcare.Oprirea încărcării scurtează timpul de încărcare cu mai mult de 30% decât pornirea de încărcare, și se extinde de viață a bateriei.Cel mai bine este să-l folosească după încărcare pentru 30 de minute.

4. Durata de viață a bateriei este legat la configurația notebook, procesor de viteză, aplicații, luminozitate ecran, porturi externe de dispozitiv fără fir, și de viață a bateriei în sine.Prin urmare, de viață a bateriei real poate fi diferit de la o baterie de același model.Vă rugăm să nu întreb de cât timp acumulatorul poate fi folosit.Pentru că nu există nici științifice de măsurare obiectivă, putem garanta doar că bateria este de brand nou.

(1) atunci Când noua baterie este acuzat pentru prima dată, bateria este oprit (de obicei mai mult de 12 ore).Și de a folosi 3 cicluri pentru a activa complet noua baterie.

2. Fiecare baterie de litiu este acuzat de 500-800 ori.Dacă utilizați o sursă de alimentare externă pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să scoateți bateria.Acest lucru nu numai că reduce căldura din mașină, dar, de asemenea, crește durabilitatea bateriei, pentru că de fiecare dată când porniți pe putere, nu va fi perceput o singură dată.Nu conectați și deconectați cablul de alimentare în mod repetat atunci când instalați bateria.Acesta este cel mai susceptibile de a deteriora acumulatorul.

Capacitate: 4640mAh/53.6 WH

Compatibil laptop model: notă Importantă:

Mobil: A++ a bateriei, asigurare de înaltă calitate

3. Cumpărătorii internaționale-vă rugăm să rețineți:

abilități:

5. Din cauza caracteristicilor fizice ale bateriei, bateria în sine este un consumabil, care va reduce treptat uz propriu timp din cauza unor factori precum utilizarea bateriei ori, obiceiurile de utilizare, și de temperatură.Mediul de utilizare.

Stare: Înlocuiți bateria (100% brand nou, original, garantie 1 an!)

descrie:

Vă rugăm să verificați bateria originală model cu atenție și alege modelul corect.multumesc

1 x Baterie

Acumulator: electrostatică sac + burete + independent tava

Transport: 1. Noi nu suntem responsabili pentru imposibilitatea de adrese.Din cauza la o adresă greșită, ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate.

(3) de Încărcare și de descărcare de gestiune în mod regulat.Chiar și bateriile litiu-ion fără efect de memorie au un anumit grad de inerție.Dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, ionii de litiu va fi inactivat.Dacă nu-l utilizați, aveți nevoie pentru a reactiva că, dacă nu-l folositi, va fi direct afectate.Prin urmare, dacă nu utilizați acumulatorul o perioadă lungă de timp, ar trebui să utilizați bateria 1-2 ori pe lună.

3. Dacă acumulatorul nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, vă rugăm să acorde o atenție la întreținere.Acorde o atenție la temperatura mediului ambiant și de umiditate, vă rugăm să nu puneți-l într-un loc umed.Păstrați ventilate, bateria trebuie să fie ținute încărcate, încărcați-l în fiecare lună sau cam asa ceva, bateria ar trebui să fie păstrate la aproximativ 50%

Atenționare: Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să asigurați-vă că modelul de a cumpăra este potrivit pentru laptop.Fiecare baterie are modelul său numele (sau numărul parte, P/N), și le puteți găsi pe site-baterie originală.Dacă nu sunteți sigur, puteți să mă contactați direct, sau lăsați un mesaj în orice moment!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă direct.

Precauții pentru utilizarea bateriei:

1. Atunci când se utilizează acumulatorul pentru prima dată, vă rugăm să folosiți restul de putere, apoi încărcați-l, și apoi încărcați-o complet.După utilizare, acesta poate fi repetată de 3 ori pentru a activa complet litiu-ion și de a ajunge la capacitate maximă.

Tensiune de ieșire: 11.55 V

Acest acumulator este potrivit pentru urmatoarele modele, dacă nu puteți găsi modelul dvs., vă rugăm să ne contactați.

2. Mărfurile sunt de obicei livrate în termen de 5 zile lucrătoare după plata (cu excepția sâmbătă și duminică.), ne va livra și cadouri.Transportul dureaza de obicei 18-45 zile lucrătoare, în funcție de țara de livrare.

Adauga un comentariu

Rating: