Universal Tare Claxon Electric de 12V Melc Corn de Tren Super Tare Impermeabil Coarne Sirena pentru Motocicleta, Masina Camionul SUV Barca

  • 49.53lei 81.18lei
( 3 Recenzii ale clienților )

Multi-tone & Claxon Coarne

Sku:
  • c424204
Tag-uri:
  • masina de 20 de corn, jet corn, pană corn, adeshive bike horn, soco ts rack, tweeter 300 difuzor, dual claxon 12v, nedefinit pantaloni, capac vas, accesorii de barca salupa yacht
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Multi-tone & Claxon Coarne

Echipament extraordinar: nu Există nici o voluminoase compresor de aer, doar un mic dispozitiv care produce un sunet incredibil!E atât de compact.

Universal se potrivesc pentru cele mai multe 12V motociclete, masina, camion si barca.

Material: Metal

Design inovator: Cornul are un extrem de puternic injectat direct mini-compresor asociat cu un patentat melc de design pentru a percepe cu adevărat și amplifica sunetul!Toate integrate într-unul mic, dar puternic dispozitiv.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Corn de tren pentru Camion: Trenul Horn oferă cel mai puternic sunet pe piață, în timp ce, de asemenea, fiind cel mai compact Corn de Tren oferite.

1/2 * Electric Corn De Melc

Rafinat respirație design cu melc de performanță, de căldură și de puternic.

Sunetul de corn de melc este: "BA, BA"

Largă Compatibilitate: Corn de Tren este Potrivit Pentru Aproape Orice Vehicul!În timp ce este upgrade-ul perfect pentru camioane, nostru horn este, de asemenea, compatibil cu SUV-uri, autoturisme, barci, motociclete si.

Culoare: Negru+ Rosu

Conținutul Pachetului:

Instalare rapidă: Trenul Cornul este un high-calitate, high-end train horn kit proiectat pentru a integra în cât mai multe camioane posibil.Pe partea de sus a că, procesul de instalare durează mai puțin de o oră.

Tensiune: 12V

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Frecventa: 410Hz(Pas mic) / 510Hz(High Pitch)

Cu universal suporturi de montare și șuruburi, instalarea este simplă.

Confectionata din metal de calitate în interiorul și ABS suprafață acoperită pentru o lungă durată de sosire, puternică rezistență la coroziune, durabil si rezistent la apa.

Sunet mai plin și o viață mai lungă!

Despre sunetul din difuzor:

Metal terminal de corn cu amendă de contact, nr de oxidare, caracteristici stabile și de înaltă fiabilitate.

Datorita structurii sale, melcul corn va vibra prin cutie de rezonanță, și aceeași putere va crește de sunet, pentru a le transmite mai departe, și de a salva de energie electrică.Sale mai tare și mai pline de sunet va face cu siguranta masina ta arata impresionant.

Sunetul de la general electric corn este: "DI, DI~"

Anonymous 2022-09-01

Așa cum este descris în anunț, a primit în timp cu pastă și piulița de fixare, vă mulțumesc pentru vânzător, recomand produsul.

Anonymous 2022-12-23

Produs ca descriere, suna bine .... Recomandat totul ok.

Anonymous 2023-01-04

Rămâne de testat, difuzoarele par fin, dar ambalajul lasa de dorit. Odată ce le-am încercat pe voi comenta din nou

Adauga un comentariu

Rating: