1 BUC NTC100K Termistor cu 100cm/200cm New sosire lungime Cablu pentru Imprimantă 3D

  • 5.85lei 6.59lei
( 5 Recenzii ale clienților )

Computer & Office

Sku:
  • c464252
Tag-uri:
  • 5 buc senzor pt100, pi 3d printer, termistor ntc 10 senzor, ntc 10k smd, Imprimanta 3d promo, pt100 senzor de temperatură 3m, senzor 3d ușor, ntc100k termistor ms, bmw m4 drift, rtd pt100 soclu
  • Tip De Element: Termistor
  • Numărul De Model: PT100
  • lungimea de cablu: 100cm / 200cm
  • Nume De Brand: IdeaFormer
  • Origine: China Continentală

Vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback Neutru sau Negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, multumesc!

3.După deliveryIf există orice problemă cu privire la ordinea, vă rugăm să ne contactați înainte de a aplica un litigiu sau de caz.

6. Pentru țara de destinație fiscale personalizate,nu ne putem ocupa de asta, avem nevoie de cstomer ajuta personalizate autorizație,care este responsabilitatea cumpărătorului.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

6. Poate fi utilizat cu cea mai nouă versiune de încălzire (noul incalzitor poate încălzi până la 350 de grade).

1. Comanda va fi procesată în termen de 48-72 de ore de verificare de plată.

2. Am doar nava ta a confirmat Certen.ro adresa.

1. Puteți să ne contactați în termen de 3 zile și de a returna pachetul in termen de 7 zile de la data la care a fost primit.

2.În tranzit :Dacă nu ați primit coletul, vă rugăm să citiți politica de transport maritim cu atenție sau să contactați cu noi, înainte de a aplica un litigiu sau de caz.

2. Vă rugăm să specificați motivul pentru care doriți să se întoarcă, mai bine vă poate oferi fotografii sau clipuri video.

Plata

Se Întoarce/Rambursare

descriere produs:

2. Temperatura de măsurare este crescut de la -50 ℃~ +250℃ -50 ℃ ~ +350 ℃.Aceasta ajută foarte mult pentru imprimare de inalta temperatura filamentului, poate înlocui originalul termocuplu de tip K temperatura.Dacă aveți nevoie pentru a imprima de mare-temperatura filamentului, HT-NTC100K termistori sunt foarte recomandat.

3.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să atașați cod de retur de la noi.(dacă aveți nevoie pentru a reveni la pachet ,vă vom oferi un cod de retur).

4. Dacă alegeți "China post pachet obișnuit plus" și nu au primit un transport de peste 60 de zile de la plată, vă rugăm să contactați cu noi.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude week-end și de vacanță.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Upgrade de la versiunea originală obișnuit sonda de temperatura expuse direct temperatura de măsurare a rezistenței pachetului de măsurare a temperaturii.Măsurarea temperaturii cap cilindru cu diametrul de 3mm, lungime 15 mm, poate fi utilizat cu blocul de încălzire care susțin termocuplu.

Client service

Feedback-ul

Dacă alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail / Certen.ro standard de transport maritim / Certen.ro saver / Epacket" și nu au primit un transport de peste 35 de zile de la plată, vă rugăm să contactați cu noi.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Satisfactia dumneavoastra este motivația noastră!

1.Acceptam plata prin intermediul Certen.ro permis.( Dacă doriți să plătiți prin PayPal, vă rugăm să contactați cu noi )

4. HT-NTC100K termistor adoptă alb de înaltă temperatură cablu, poate suporta temperaturi mai mari.Și pentru confortul clientilor, firele adoptă o linie de conectare, clientul poate rupe firele depinde de aplicarea lor.La temperatură înaltă, linia este dubla mai gros decât altele de pe piață, nu este ușor pentru a rupe.

2.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de inchidere a licitatiei.

3. Cea mai nouă versiune de HT-NTC100K de măsurare a temperaturii cu termistor adoptă 304 din oțel inoxidabil, cu temperatura internă pachet pentru a asigura durata maximă de viață, cu o precizie de măsurare a temperaturii

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un 5 ★★★★★ stele feedback-ul.Feedback-ul dvs. pozitiv este important pentru noi.

Transport

1.Pre-vânzare:Dacă aveți orice întrebare despre transation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3.Nu include vamale sau orice alte taxe.

nume: HT-NTC100K termistor senzor de temperatură Specificații: Coeficient de Temperatură Negativ (NTC) Termistor Model: B3950 reci decât temperatura de măsurare dimensiune cap: 3 * 15mm îmbunătățiri în comparație cu alte temperatură de rezistență în piață.

5. Sprijină personalizare de caietul de sarcini diferite, inclusiv temperatura capului de cilindru dimensiune, lungimea firelor (MOQ este de 100 de seturi).

Anonymous 2022-11-10

Ok !!!

Anonymous 2022-12-03

SUper

Anonymous 2023-01-09

e minunat. vă mulțumesc!

Anonymous 2023-01-09

e minunat. vă mulțumesc!

Anonymous 2022-09-02

E ca in descriere. Livrate timpul. Eu sunt mulțumit. Recomanda.

Adauga un comentariu

Rating: