GUS bt30 bt40 scurt titularul BT ER Instrument Titularul BT30 BT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 45L Ax cuțit cuțit pentru centru de prelucrare CNC

  • 273.76lei 365.00lei
( 2 Recenzii ale clienților )

Mașini-Unelte Și Accesorii

Sku:
  • c2258
Tag-uri:
  • 20mm tool holder, b16 er32, er20 set, er 32 fir, unelte de frezat lemn, instrumente diy cu laser masina de gravat, kit er16, suport bt30, fir bt40, clemă bt40
  • Rotunjime: De 0,8 μ
  • Certificare: CE
  • Duritate: HRC56°-58°
  • Nume De Brand: GUS
  • Precizie: ≤0,002 mm
  • Origine: China Continentală
  • Adâncimea de carburare: > 0,8 mm
  • Rugozitatea Suprafeței: > 0,8 mm
  • Numărul De Model: BT30 BT40 ER16 ER20 ER25 ER32 ER40 45L
  • Material: 20CrMnTi
  • Cerere: Freze
  • Viteza: G2.5 30000rpm

NOTĂ: Siguranțele și freze nu sunt incluse și trebuie să fie achiziționate separat.

TRANSPORT ACTUALITATEA

Produs de afișare diagramă

3. Vom accepta alegerea de vânzare cu amănuntul, cu ridicata și mijloacelor de transport.Atunci când alegeți-ne, va vom servi cu toată inima.

Dacă produsul are probleme de calitate sau de livrare de eroare, vă rugăm să ne contactați înainte de a disputa apare, vom accepta înlocuire sau de restituire

Ne Pleaseleave de feedback pozitiv si un comentariu 5 stele!

Cel MAI bun de VÂNZARE Noi Cutter Automat Titularul ISO20 ISO25 ISO30 BT30 NBT30 BT40 HSK63F HSK25 HSK32 HSK40 Instrument de Suport Prindere pentru axul de cuțit cuțit CUMPARA ACUM NE $ 13.22 NE $ 17.4 BT30 BT40 BT50 45° Prindere Extern Intern cu Filet Ax Gheare de Prindere 4 Petale Trage Gheara Instrument de Frezat CNC Centru CUMPARA ACUM NE $ 82.14 NE $ 108.08 1buc ER Collet Chuck ER11 ER16 ER20 ER25 ER32 0.003 mm pentru CNC de Frezat, Suport Instrument de Gravare Mașină Strung Moara de Primăvară Ax CUMPĂRĂ ACUM $ 18.79 $ 27.23

Principiul de mâner instrument de echilibru dinamic

Dacă sunteți mulțumit cu

De carburare și călire proces este adoptat, cu duritate de suprafață mare, puternică rezistență la oboseală și rezistență ridicată la uzură, și menține puterea și duritatea de bază după emisii reduse de carbon de stingere, astfel încât titularul instrument poate rezista un anumit impact și de sarcină.

1. Noi avem propria noastră fabrică și profesionale CNC post instrument echipa de producție.Vindem piese de masini-unelte CNC în vrac.Suntem un producător profesionale de masini CNC de portscule.Integrarea R&D, producție și vânzări.Compania dispune de echipamente avansate de prelucrare, echipamente de testare și de personal profesional și tehnic.

MODUL DE TRANSPORT

Din cauza diferitelor politici din diferite țări/regiuni, atunci când mărfurile trec prin vamă "cumpărătorul ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale."

să acorde o atenție:

Despre livrare

Precizie: ≤0,002 mm

Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plasarea unei comenzi.Odată ce bunurile sunt expediate, nu putem schimba adresa.

Rotunjimea: 0,8 mm

Utilizarea de înaltă calitate din oțel 20CrMnTi

Garantam livrare în termen de 72 de ore de la plată.

Despre companie

De vămuire se referă la: "cumpărătorul trebuie să plătească taxe vamale sau de a prezenta unele informații despre bunuri.Vă rugăm să contactați vamale pentru a finaliza procesul de vămuire, astfel încât să se evite eșecul de vămuire și provoca bunuri să fie returnate."

Principiul de echilibru dinamic de rotație instrumente este similară cu cea a general piese rotative.Măsurate dezechilibrat greutate și poziție poate fi echilibrat prin eliminarea excentric greutate sau ajustarea contragreutate.După echilibru dinamic este setat, instrument de prelucrare este stabilă, precizia este mult mai stabil, vibrația este mică, iar viteza este mare.De mare viteză de prelucrare a instrumentului poate fi efectuată, iar viteza poate ajunge la 30.000 rpm.

1buc BT ocupa

produsul și serviciul nostru.

Despre post-vânzare

FEEDBACK-UL DVS. ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU NOI!

Adâncimea de carburare:> 0,8 mm

Material: 20CrMnTi

Viteza: G2.5 30000rpm

Duritate: HRC56°-58°

Toate sculelor sunt pe deplin controlate, folosind detectorul făcute de germani Dai Bo companie pentru a se asigura că conica din fiecare produs este de 7:24, și exterior conic întâlnește precizia

Pachetul include:

2. În principal produce de înaltă precizie BT port-scule, portscule HSK, ISO portscule,keyless portscule, pull-back portscule, instrument puternic pentru pahare, din spate, bieletele, ax test de precizie, tije, de înaltă precizie de prindere a cilindrilor și alte produse.Diferite de înaltă calitate, non-standard de instrumente pot fi proiectate și fabricate în conformitate cu cerințele clientului.Vom pune în aplicare întotdeauna dezvoltarea tenet de "înaltă calitate, de înaltă eficiență, cerințele ridicate, de înaltă integritate", să adere la spiritul de întreprindere "respect pentru oameni, dăruire, seriozitate și inovare", și continua să cercetare și dezvoltare, astfel încât ne-am dezvoltat intr-un mod unic producția și vânzările companiei .Sperăm că de fiecare dată serviciul nostru puteți obține dvs. de afirmare, noi sincer bun venit clienții interne și externe pentru a vizita și să coopereze cu noi pentru a crea un câștig-câștig viitor.Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru pentru atât de mult timp! !

Ora de sosire depinde de destinație și de alți factori, de obicei, durează 20 la 35 de zile pentru poștă (Certen.ro standard de transport maritim, Cainiao speciale de bunuri linie - standard, China Post Înregistrat Parcelă, etc.).Dacă ați cumpărat bunuri de valoare ridicată și alege livrare expres (DHL, EMS, UPS-uri etc), cumpărătorul ar trebui să plătească taxele vamale datorate pentru politici diferite în diferite țări/regiuni.

Anonymous 2022-11-17

Eu iau nu e prima data! Calitatea este excelenta! De data asta la vânzător pus într-un cadou de cheie! Vă mulțumesc foarte mult!

Anonymous 2022-07-16

Bonzin

Adauga un comentariu

Rating: