MCWlaser 60W Laser CO2 de Alimentare Pentru Gravor de Tăiere 110V

  • 774.73lei
( 0 Recenzii ale clienților )

Mașini-Unelte Și Accesorii

Sku:
  • c6476
Tag-uri:
  • laser c02 60w, laser co2 20w, co2 cauciuc cu laser, laser co2 150, 100w metal cu laser, co2 se amestecă cu laser cap, co2 gaz cu laser, placa de baza 40w cu laser co2, laser co2 40w, cu feng laser co2
  • Origine: China Continentală
  • SKU: PS-H61
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Mcwlaser
  • Laser de putere: 60W

Caracteristici puternice și de Înaltă Integritate : Se face de înaltă presiune cu laser de putere de aprovizionare, de conducere bord de control și auxiliare de putere a motorului de antrenare a integra într-un singur bord, astfel încât să se reducă externe conduce și de a consolida capacitatea de anti-interferențe.

Aplicație : Gravura, seal-tăiere, etc. Caietul de sarcini:

Tehnologie avansată : puterea adoptă Moale Comutator de Tehnologie, astfel încât crește dramatic eficiența sursei de alimentare, creșterea fiabilității furnizării de energie și, de asemenea, prelungi durata de viață a laserului.

Noi prețuim fiecare client.Ne lăsați feedback-ul pozitiv atunci când plata se curăță și foarte aprecia să ne dea feedback-ul pozitiv .Dacă nu sunteți mulțumit cu o tranzacție, vă rugăm să ne contactați și să ne permită să-l rezolve înainte de a părăsi feedback-ul.

Noi oferim suport pentru tehnologia de răspuns de E-mail în termen de 24 de ore sau MSN suport on-line.Notă:

Cu laser de putere de aprovizionare noi de vânzare sunt de înaltă calitate producter, deci vom accepta element reveni în orice caz,

Special requirment , vă rog să lăsați o notă atunci când plata.

Ușor de Control : pornire și oprire de laser poate fi cu ușurință controlată de nivel TTL.Și acolo sunt comutator de protecție pentru a testa externe apă, ventilație, etc.

Cumpărătorul este responsabil pentru livrarea Element pentru noi.

15 zile Garanție de Satisfacție.Retuns acceptat văita de 15 zile.

GARANȚIE / POLITICA DE RETURNARE:

De înaltă Securitate : de intrare și de ieșire a sursei de alimentare sunt separate complet, pentru a evita obtinerea unui șoc electric.

Hign calitate 60W Laser CO2 de Alimentare pentru emisiile de Co2 pentru Gravare cu laser masina de debitat 110V de Brand Nou, de Înaltă Calitate și durată foarte Lungă de Viață.CARACTERISTICĂ:

Vom declara element la fel de cadou sau probă cu valoare scăzută.

Specificitate : Acesta este conceput exclusiv pentru Masina de Gravat și pot fi aplicabile 40W si 30W cu laser tub de un număr de producători.

Sursa de alimentare are funcția de a deschide circuitul de protecție : Sub condiție bună protecție de legare la pământ, sursa de alimentare poate funcționa în circuit deschis-condiție pentru o perioadă scurtă de timp, care ar putea evita daunele de cu laser de putere de aprovizionare din cauza spargerea tub cu laser, sporind astfel viața de alimentare.

Control ușor de Laser de Putere: puterea laserului de conversie poate fi controlat printr-un potențiometru.

Întoarcerea trebuie, în ambalajul original.

Adauga un comentariu

Rating: